Fotografen - Photo By Kolind

Go to content
Fotografen

Mit navn er Sanne Kolind.


Jeg startede for efterhånden 22 år siden, med at have interesse for fotografering. Den gang var det for sjov, billeder af vores hunde og heste på markerne omkring byen.
Efterhånden greb interessen mig mere og mere, og fik et spejlreflekskamera. Derefter er det gået stærkt.
Jeg kom på grundforløbet på Medieskolerne Viborg, men måtte desværre, som så mange andre, opgive at finde en læreplads.

Derfor startede jeg selv med lidt hobbyfotografering af heste.
Det udviklede sig stille og roligt, og i 2014 fik jeg drømmejobbet, fotograf hos Mediehuset Wiegaarden, som er det mediehus der laver Magasinet Ridehesten, samt Dansk Kennelklubs medlemsblad Hunden og Dansk hestevæddeløbs medlemsblad Væddeløbsbladet.
Der fik jeg for alvor lært noget om fotografering af heste, hvor kunderne både talte Blue Hors, Katrinelund, Helgstrand, Hasse Hoffmann, Dansk Varmblod m.fl.

Efter et par år der, valgte jeg at starte selvstændigt. Jeg begyndte, at få interesse i konfirmationsfotografering, som jeg hvert år har flere af. Også bryllup og barnedåb er noget jeg fotograferer.
Det er dog hestene der har, og stadig gør, fyldt mest i kalenderen. Det er både salgsbilleder, stævner, hygge og stemning og at det andet.
Jeg har selv været rytter i over 30 år og underviser i godt 6 år, så det falder mig naturligt at kunne guide og vejlede under fotograferingen.
                                       
-----
Fotorelateret CV
2011           Medieskolerne Viborg

2014-2016   Fotograf hos Wiegaarden Media
herunder Ridehesten.com, Magasinet Ridehesten, samt magasinet Hunden og Væddeløbsbladet.

2016-nu      Selvstændig fotograf

2023          Billeder og omslag til bogen Klejtrup Sogn, fra oldtid til nutid. http://www.klejtrup-lokal.dk/klejtrup-bogen.html
Telefon: 28 43 67 04 - Mail: photobykolind@gmail.com - Klejtrup, 9500 Hobro
Back to content